Mapy regionu Fotogaleria Deutsch English Wersja polska
Fotogaleria Brusy Brusy
< Powrót do strony głównej • 19 sierpnia 2019r.
News Napisz do nas!
 Archiwum Szukaj w archiwum:
powrót

2019-05-17 • Agencja Rozwoju Pomorza SA zaprasza do udziału w projekcie Circular Economy Tools to Support Innovation in Green and Blue Tourism SMEs – CIRTOINNO

Agencja Rozwoju Pomorza SA

zaprasza do udziału w projekcie:

 

Circular Economy Tools to Support Innovation in Green and Blue Tourism SMEs – CIRTOINNO

Projekt jest współfinansowany z Europejskiego Fundusz Rozwoju Regionalnego
w ramach Programu Interreg Południowy Bałtyk 2014-2020

Jeśli reprezentujesz hotel, ośrodek SPA, obiekt gastronomiczny w województwie pomorskim/zachodniopomorskim i zależy Ci na poznaniu nowych rozwiązań z zakresu gospodarki obiegu zamkniętego (ang. circular economy) to idealny projekt dla Ciebie!

Organizujemy darmowe warsztaty ze specjalistami z kraju i z zagranicy, indywidualne doradztwo dedykowane Twojej firmie, dajemy narzędzia online
i materiały instruktażowe.

 
   

 

Gospodarka obiegu zamkniętego (ekonomia cyrkularna)

to dbałość o jak najmniejsze zużycie zasobów, ekoprojektowanie usług, wykorzystanie energii odnawialnej, świadoma konsumpcja.

 

Biorąc udział w naszym projekcie:

  • poznasz nisze rynkowe i nowe trendy w turystyce
  • uzyskasz realne korzyści finansowe dzięki nowym rozwiązaniom
  • otrzymasz nową wiedzę zgodną z najnowszymi europejskimi praktykami
  • wzmocnisz Swoją markę


 

 

 

Dodatkowo oferujemy:

  • doradztwo i wsparcie we wdrożeniu i promocji rozwiązań cyrkularnych
  • narzędzie do samooceny do testowania samodzielnie: www.cirtoinno.eu/pl/test-goz-w-firmie/
  • certyfikat udziału w międzynarodowym projekcie dla firm, które wezmą udział w testowaniu narzędzia, warsztatach oraz doradztwie.

Najbliższe spotkanie 10 czerwca:

  • „Gastronomia bez marnotrawstwa żywności – czy to możliwe i jak to zrobić”: jeden z ważniejszych problemów dotykających gastronomię – zarządzania i marnotrawstwa żywności. W wydarzeniu weźmie udział  ekspert z dziedziny zarządzania żywnością w firmie gastro, przedstawi różne aspekty zjawiska „food waste” oraz wskaże na możliwe rozwiązania.

Jeśli jesteś zainteresowany, skontaktuj się z nami:

 

Projekt realizowany przez:

Agencję Rozwoju Pomorza

80-309 Gdańsk; Al. Grunwaldzka 472D

 




cms Brusy - Strona Główna Napisz do nas!